va aflati aici:
Home > Actualitate > Prelungirea stării de alertă, explicată de Raluca Turcan: “Avem focare foarte severe la Galaţi, Prahova, Dâmboviţa, Vâlcea”

Prelungirea stării de alertă, explicată de Raluca Turcan: “Avem focare foarte severe la Galaţi, Prahova, Dâmboviţa, Vâlcea”

Vicepremierul Raluca Turcan a oferit explicaţii de ce Guvernul a luat decizia prelungirii stării de alertă cu 30 de zile. Ea a spus că această măsură a fost necesară, pentru că există o creştere a numărului de infectări şi a numărului de decese.

În momentul de faţă avem 7856 de cazuri active, iar în 14 zile, intervalul în care se face această evaluare de către specialişti în privinţa direcţiei în care mergem cu măsurile de relaxare ne arată că există o răspândire comunitară a virusului, că avem o creştere a numărului de cazuri, este intracomunitar, avem şi focare foarte severe la Galaţi, Prahova, Dâmboviţa, Vâlcea şi o evoluţie în creştere a numărului de cazuri la Terapie Intensivă. Toate aceste elemente ne fac în momentul de faţă să prelungim starea de alertă, relatează OBSERVATOR.

Prelungirea stării de alertă, explicată de Raluca Turcan: “Avem focare foarte severe la Galaţi, Prahova, Dâmboviţa, Vâlcea” (Video)

Vicepremierul Raluca Turcan a oferit explicaţii de ce Guvernul a luat decizia prelungirii stării de alertă cu 30 de zile. Ea a spus că această măsură a fost necesară, pentru că există o creştere a numărului de infectări şi a numărului de…

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top