va aflati aici:
Home > Educatie-Cultura > Povestea emoționantă a unei femei din Galați care s-a întors la școală la 58 de ani

Povestea emoționantă a unei femei din Galați care s-a întors la școală la 58 de ani

O femeie din Galați, care a fost nevoită să abandoneze școala în copilărie, s-a întors din nou în sala de clasă. La 58 de ani, ea este elevă  în programul ADȘ primar, nivel III din proiectul Orizont, derulat de Inspectoratul Școlar Galați. Povestea sa a apărut pe pagina de Facebook a proiectului:

Gogeanu Anica, tanti Anica cum îi spun doamna învățătoare și colegii, are 58 ani și este elevă în programul ADȘ primar, nivel III din proiectul Orizont. Tanti Anica este o femeie modestă, care locuiește în aceeași curte cu fratele său, în două camere sărăcăcioase, fără energie electrică. A eliminat becurile deoarece puținii bănuți nu-i ajung pentru a plăti facturile. Trăiește doar din ajutorul social de 140 lei/lună și pentru acești bănuți, în fiecare zi de miercuri, de la 4 la 7 seara, o găsim pe tanti Anica măturând, igienizând sălile de clasă din Școala Gimnazială nr. 1 Barcea împreună cu femeia de serviciu.
La școală este prezentă în fiecare zi, întotdeauna punctuală, dornică să termine opt clase. În fiecare săptămână întreabă când termină clasa a III-a, pentru că vrea să ajungă cât mai repede în clasa a VIII-a, relatează EDUCATIE PRIVATA.RO.

La 58 de ani, din nou elevă. Povestea emoționantă a unei femei din Galați care s-a întors la școală – Educatie Privata

O femeie din Galați, care a fost nevoită să abandoneze școala în copilărie, s-a întors din nou în sala de clasă. La 58 de ani, ea este elevă în programul ADȘ primar, nivel III din proiectul Orizont, derulat de Inspectoratul Școlar Galați.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top