va aflati aici:
Home > Uncategorized > Pompierul gălăţean care şi-a transformat profesia de salvator într-o pasiune

Pompierul gălăţean care şi-a transformat profesia de salvator într-o pasiune

Luni, 14 septembrie, ministrul de interne Marcel Vela i-a oferit emblema de onoare pompierului gălăţean George Alin Hâncu. Evenimentul a avut loc la sediul Ministerului Afacerilor Interne, în cadru unui ceremonial militar-religios dedicat Zilei Pompierilor din România. Este vorba despre pompierii care s-au remarcat prin salvarea de vieţi omeneşti sau prevenirea unor situaţii cu urmări grave.

Sergentul major Alin Hâncu a primit emblema de onoare a Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă pentru devotamentul, curajul şi spiritul de sacrifiu dovedite pe timpul derulării intervenţiilor de salvare a vieţii şi bunurilor materiale ale semenilor. El este cunoscut de către toţi colegii ca un tânăr cu multe calităţi personale deosebite, care a transformat meseria de salvator într-o pasiune”, a declarat plutonierul major Dan Cristian Ionaşcu, purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi, relatează ADEVĂRUL.

Pompierul gălăţean care şi-a transformat profesia de salvator într-o pasiune. A salvat doi oameni care riscau să se intoxice cu fum

George Alin Hâncu, sergent major în cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi, a primit emblema de onoare de la ministrul de interne Marcel Vela. Tânărul pompier s-a remarcat printre altele acum câteva luni, când a salvat viaţa a două persoane blocate într-o maşină după un accident rutier.

 

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top