va aflati aici:
Home > Actualitate > „Plouă” cu podeţe din beton peste Galaţi. 5.000 de bucăţi se vor construi doar în următoarele 12 luni

„Plouă” cu podeţe din beton peste Galaţi. 5.000 de bucăţi se vor construi doar în următoarele 12 luni

Consiliul Judeţean Galaţi a anunţat că a emis ordinul de începere a lucrărilor în cadrul proiectului care prevede construirea, în acest an, a nu mai puţin de 5.000 de podeţe pe raza a 34 de localităţi După cum a explicat Costel Fotea, preşedintele CJ Galaţi, este vorba de lucrări de mici dimensiuni, din beton, pentru a asigura accesul la proprietăţile (locuinţe şi terenuri) limitrofe zonelor unde s-au făcut sau se fac modernizări (inclusiv realizarea de şanţuri) la drumurile judeţene.  „Pe drumurile reabilitate sau care sunt în curs de modernizare vom face podeţe de acces pentru fiecare proprietate, astfel că nicio gospodărie nu va rămâne fără cale de acces. Vor fi realizate podeţe pentru acces pietonal şi podeţe care să permită accesul  cu mijloace de transport. Primele podeţe vor fi realizate pe DJ 251, în zona localităţilor Cudalbi şi Matca”, a declarat Costel Fotea pentru ADEVĂRUL.

„Plouă” cu podeţe din beton peste Galaţi. 5.000 de bucăţi se vor construi doar în următoarele 12 luni

Consiliul Judeţean Galaţi a anunţat că a emis ordinul de începere a lucrărilor în cadrul proiectului care prevede construirea, în acest an, a nu mai puţin de 5.000 de podeţe pe raza a 34 de localităţi După cum a explicat Costel Fotea, preşedintele CJ Galaţi, este vorba de lucrări de mici dimensiuni, din beton, pentru a asigura accesul la proprietăţile (locuinţe şi terenuri) limitrofe zonelor unde s-au făcut sau se fac modernizări (inclusiv realizarea de şanţuri) la drumurile judeţene.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top