va aflati aici:
Home > Educatie-Cultura > Picturi de o valoare inestimabilă, semnate Sabin Bălaşa, scrijelite cu pixul de studenţii gălățeni

Picturi de o valoare inestimabilă, semnate Sabin Bălaşa, scrijelite cu pixul de studenţii gălățeni

Profesorii Facultăţii de Inginerie din Galaţi încearcă să salveze doua picturi murale de o valoare inestimabilă, semnate de celebrul artist Sabin Bălaşa.Ei au luat legătura cu o echipă de restauratori de la Muzeul de Artă care va înlătura urmele trecerii timpului, dar şi zgarieturile şi înscrisurile făcute cu rea voinţă.Atrag atenţia numele unei echipe de fotbal, scrijelit cu pixul, şi o tăietură adâncă, aflată chiar deasupra semnăturii lui Sabin Bălaşa, o semnătură care valorează acum zeci sau chiar sute de mii de euro.Cel care a scris a apăsat atât de tare încât era trecut de stratul de culoare. Noi nu am făcut nimic altceva decât să îndepărtăm pixul/operaţiunile pe care ar trebui să le facem ar necesita o intervenţie mai incisivă, aflăm de la știrile ProTv.

Picturi de o valoare inestimabilă, semnate Sabin Bălaşa, scrijelite cu pixul de studenţi

600 de blocuri din București, afectate de o avarie RADET. Când va fi remediată Supermarket din Ploiești, evacuat de urgență, din cauza unui „miros persistent” ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum s-a prăbușit podul de la Stoina, rănind 4 muncitori Reacția Guvernului după anunțul că 500.000 de pakistanezi vor veni în România LOTO 6 din 49, 18 aprilie 2019.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top