va aflati aici:
Home > Educatie-Cultura > Olimpicul la Fizică şi Matematică care va deveni medic veterinar din dragoste de animale

Olimpicul la Fizică şi Matematică care va deveni medic veterinar din dragoste de animale

Radu Tulei (13 ani), elev în clasa a VII-a la Colegiul Naţional ”Vasile Alecsandri” din Galaţi, este unul dintre copiii geniali ai României. În acest an a obţinut medalia de aur la Olimpiada Naţională de Fizică, iar în clasa a V-a şi-a adjudecat medalia de bronz la Olimpiada Naţională de Matematică.

”Sunt foarte mulţi oameni care au părere foarte bună despre ei şi foarte proastă despre ceilalţi, iar de cele mai multe ori ce cred ei nu este adevărat. Cred că nu ar strica să fim puţin mai modeşti şi să nu îi mai judecăm pe ceilalţi, iar în acelaşi timp să ne concentrăm mai mult pe ce facem noi”, punctează Radu unul dintre lucrurile de care se loveşte constant şi care pot fi schimbate doar prin educaţie., relatează ADEVĂRUL.

Olimpicul la Fizică şi Matematică care va deveni medic veterinar din dragoste de animale

Radu Tulei (13 ani), elev în clasa a VII-a la Colegiul Naţional “Vasile Alecsandri” din Galaţi, este unul dintre copiii geniali ai României. În acest an a obţinut medalia de aur la Olimpiada Naţională de Fizică, iar în clasa a V-a şi-a adjudecat medalia de bronz la Olimpiada Naţională de Matematică.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top