va aflati aici:
Home > Uncategorized > Oamenii la care nu se gândește nimeni

Oamenii la care nu se gândește nimeni

Drag Guvern, dragi politicieni, dragi primari și alți oameni de prin administrații,

Nu uitați de oamenii străzii. Faceți un efort ca să-i găsiți, asigurați-le condiții de igienă, testați-i dacă considerați necesar și izolați-i și pe ei! Nu numai noi avem nevoie de protecție, ci și ei au! Iar dacă vieților lor vi se par nesemnificative, dincolo de componenta morală, măcar gândiți-vă la cea logică, în care orice om poate deveni un focar de infectare. Coronavirus nu ține cont de statutul tău social, Coronavirus te pândește și te ocupă acolo unde te găsește, indiferent cine ești.(…)

Pentru ei, pentru noi, să-i ajutăm!

Haideți să nu ieșim din toată pandemia asta mai urâți la suflet decât eram deja. Nu știu despre voi, dar eu tare mi-aș dori ca atunci când se termină totul să pot să trăiesc cu mine și cu deciziile luate în toată această perioadă.(HASHTAG NEWS)

Oamenii la care nu se gândește nimeni – Hashtag News

Oamenii străzii, cei de care uită toată lumea Nu mai e niciun secret, trăim în momentul de față timpuri destul de tulburi și de haotice. Timpuri ce-ar putea, cel mai probabil, să nu fie atât de tulburi și de haotice, dac-am ști cum să ne gestionăm mai bine acțiunile.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top