va aflati aici:
Home > Uncategorized > O ursoaică dela ZOO Galați a fost transferată la rezervația de la Zărnești

O ursoaică dela ZOO Galați a fost transferată la rezervația de la Zărnești

Băbuța sau Bătrânica, așa cum este alintată o ursoaică în vârstă de 34 de ani, de la ZOO Galați, a fost transferată la rezervația de la Zărnești. Mutarea a lăsat cu ochii în lacrimi îngrijitorii și medicii care au avut grijă de ea în toată această perioadă. Transferul a fost făcut cu sprijinul unei fundații, în speranța unor condiții de viață mai bune pentru ultimii ei ani de viață.

Va fi foarte bine pentru ea, aveam o zonă pentru cei mai bătrâni, o geriatrie pentru urşi. Va sta într-o zonă de carantină, o boxă, apoi o vom elibera într-un spaţiu de 600 de metri pătraţi şi va fi doar pentru ea.Tranchilizarea nu îi va pune probleme, trebuie oricum şi verificată şi nu s-ar fi putut altfel”, a explicat  Florin Ticuşan , manager rezervatia  Zărneşti. Cei care au îngrijit-o la Galați și-au luat rămas bun cu lacrimi în ochi de la Bătrânica, dar știu că îi va fi mai bine, relatează REPERUL.

O ursoaică dela ZOO Galați a fost transferată la rezervația de la Zărnești – Reperul

Băbuța sau Bătrânica, așa cum este alintată o ursoaică în vârstă de 34 de ani, de la ZOO Galați, a fost transferată la rezervația de la Zărnești. Mutarea a lăsat cu ochii în lacrimi îngrijitorii și medicii care au avut grijă de ea în toată această perioadă. Transferul a fost…

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top