va aflati aici:
Home > Actualitate > O gălățeancă a convins 22 de persoane să îi gireze diverse împrumuturi pe care nu le-a mai returnat

O gălățeancă a convins 22 de persoane să îi gireze diverse împrumuturi pe care nu le-a mai returnat

O femeie din Galaţi a convins zeci de persoane să îi gireze împrumuturile la diverse cooperative de credit, iar după ce s-a văzut cu banii, nu a mai plătit ratele. În aceste condiţii, oamenii s-au trezit cu dosare în instanţă şi notificări de executare. Judecătoria Galaţi a condamnat-o, pe 1 noiembrie, pe Monica Boşneagă, o femeie din Galaţi, la un an de închisoare cu suspendare pentru fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals. Judecătorii au încetat procesul penal în ceea ce priveşte acuzaţia de înşelăciune după ce femeia s-a împăcat cu persoanele pe care le-a pus în situaţia de a-i plăti creditele. Decizia instanţei nu este definitivă.

”Mult timp, nici măcar nu ne-a răspuns la telefon. Când am reuşit să dăm de ea, ne-a spus pe un ton batjocoritor că nu ne-a obligat nimeni să o girăm şi că nu avem decât să plătim. Nu mai răspund la telefon, nici ea, nici soţul ei”, declara la acel moment, în 2012, Nicu Buluc (pensionar), unul dintre păgubiţi, relatează ADEVĂRUL.

Sfidarea femeii pentru care zeci de români au plătit credite contractate de ea: „Nu v-a obligat nimeni să mă giraţi. N-aveţi decât să plătiţi!”

O femeie din Galaţi a convins zeci de persoane să îi gireze împrumuturile la diverse cooperative de credit, iar după ce s-a văzut cu banii, nu a mai plătit ratele. În aceste condiţii, oamenii s-au trezit cu dosare în instanţă şi notificări de executare.

 

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top