va aflati aici:
Home > Actualitate > Momente emoționante la ceremonia de repatriere a Batalionului 300 Infanterie Mecanizată Protecţia Forţei “Sfântul Andrei”

Momente emoționante la ceremonia de repatriere a Batalionului 300 Infanterie Mecanizată Protecţia Forţei “Sfântul Andrei”

„Astăzi am celebrat repatrierea noastră din teatrul de operaţii din Afganistan. Suntem cu toţii în formaţie, am raportat cu cinste şi mândrie misiune îndeplinită. Militarii au acţionat ca o echipă unită, chiar ca o familie. După o bună pregătire din ţară, am depus toate eforturile, toate cunoştinţele şi, împreună cu partenerii noştri de coaliţie, ne-am dus la bun sfârşit misiunea şi am revenit acasă.”, a declarat colonelul Melinte pentru REALITATEA DE GALAȚI.

“Nu m-aş mai duce în Afganistan, mi-a fost prea dor de familie!”

„Nu m-aş mai duce în Afganistan, mi-a fost prea dor de familie!”, spune fruntaşul Nicolae Petcu, unul dintre militarii răniţi ai Batalionului 300 Infanterie Mecanizată „Sf. Andrei”. Pentru fruntaşul Petcu şi colegii săi de batalion care, astăzi, au fost repatriaţi cu ceremonial din Afganistan, odihna s-ar putea să nu fie lungă.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top