va aflati aici:
Home > Actualitate > Ministrul Drulă, anunţ important: „Am semnat contractul pentru construirea drumului expres Galaţi-Brăila”

Ministrul Drulă, anunţ important: „Am semnat contractul pentru construirea drumului expres Galaţi-Brăila”

Ministrul Cătălin Drulă a făcut anunţul pe pagina sa de Facebook.    „Azi am participat la semnarea contractului pentru construirea (proiectare + execuţie) drumului expres Galaţi – Brăila. Acesta este un proiect-cheie pentru legarea celor două municipii, pentru dezvoltarea întregii zone, inclusiv prin conexiunea la podul suspendat peste Dunăre şi, implicit, la Tulcea”, a precizat Drulă.    Viitorul drum expres, o alternativă la DN22B, are o lungime de 11 km, va cuprinde trei poduri, două viaducte şi un pasaj. Drumul va fi cu două benzi pe sens şi cu parapete despărţitor între sensuri.   „Antreprenorul român care a câştigat contractul şi care a dat dovadă de seriozitate în lucrările pe care le are deja în portofoliu va trebui să finalizeze proiectarea în cel mult 10 luni, iar execuţia în maximum 24 de luni. Am toată încrederea că se va încadra în acest termen şi că, în 2023, vom putea circula pe un drum modern între oraşele Brăila şi Galaţi”, a adăugat ministrul Drulă, pe Facebook, relatează ADEVĂRUL.

Ministrul Drulă, anunţ important: „Am semnat contractul pentru construirea drumului expres Galaţi-Brăila”

Ministrul Cătălin Drulă a făcut anunţul pe pagina sa de Facebook. „Azi am participat la semnarea contractului pentru construirea (proiectare + execuţie) drumului expres Galaţi – Brăila. Acesta este un proiect-cheie pentru legarea celor două municipii, pentru dezvoltarea întregii zone, inclusiv prin conexiunea la podul suspendat peste Dunăre şi, implicit, la Tulcea”, a precizat Drulă.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top