va aflati aici:
Home > Actualitate > Ministrul Apărării atacă Damen în saga corvetelor: „Companii mânate de interese obscure”

Ministrul Apărării atacă Damen în saga corvetelor: „Companii mânate de interese obscure”

Luni, instanța a decis că acțiunea Damen nu se susține și că Ministerul Apărării nu a încălcat nici o reglementare în chestiunea organizării licitației pentru corvete.

Ministrul Leș știe, însă, că olandezii vor continua procesul. Rezultatul este că, cel puțin deocamdată, contractul nu poate fi atribuit. Ministerul Apărării a decis că cea mai bună ofertă a fost a companiei franceze Naval Group, informează NEWSWEEK.

“Putem înțelege că sumele puse în joc de statul român sunt extrem de atractive pentru companii, însă găsesc inacceptabil ca interesele de securitate ale României, și ale Alianței deopotrivă, să fie sacrificate în goana după profit ale unor companii mânate de interese obscure. Este deja un fapt cunoscut că Olanda blochează intrarea României în Schengen pentru a nu-și periclita afacerile în portul Rotterdam, însă prin obstrucționarea programului de dezvoltare și modernizare a forțelor navale române îi spunem că a mers prea departe.”, a scris acesta pe pagina sa de facebook.

Întreg articolul pe: https://newsweek.ro/investigatii/ministrul-apararii-ataca-damen-in-saga-corvetelor-companii-manate-de-interese-obscure

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top