va aflati aici:
Home > Actualitate > Mii de gălățeni fără apă potabilă din cauza unor lucrări

Mii de gălățeni fără apă potabilă din cauza unor lucrări

Aproximativ 10.000 de gălăţeni au rămas marţi (04.02.2020) fără apă potabilă din cauza unei lucrări care presupune conectarea unei conducte noi la reţeaua urbană. Societatea de furnizare a apei a anunţat că mai multe blocuri, firme şi instituţii din zona centrală nu vor avea apă timp de 11 ore.

Două cartiere ale oraşului Galaţi nu sunt alimentate cu apă potabilă, marţi, între orele 8.00 şi 19.00. Mii de gălăţeni sunt afectaţi, pe lista cu imobilele afectate aflându-se zeci de blocuri, agenţi economici şi instituţii, printre care şi o şcoală.

Reprezentanţii societăţii de furnizare a apei susţin că va avea loc o lucrare de cuplare şi punere în funcţiune a unei conducte provizorii.

Aceştia spun că că oprirea apei nu afectează funcţionarea centralelor termice de apartament.

Totuşi, locuitorii au fost sfătuiţi să-şi facă rezerve de apă, iar, în cazul unor situaţii speciale, societatea va pune la dispoziţia celor interesaţi o cisternă, informează MEDIAFAX.

Mii de gălăţeni, fără apă potabilă din cauza unei lucrări. Anunţul autorităţilor

Aproximativ 10.000 de gălăţeni au rămas marţi fără apă potabilă din cauza unei lucrări care presupune conectarea unei conducte noi la reţeaua urbană. Societatea de furnizare a apei a anunţat că mai multe blocuri, firme şi instituţii din zona centrală nu vor avea apă timp de 11 ore.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top