va aflati aici:
Home > Actualitate > Mărturia soţului femeii-impiegat tâlhărite şi incendiate: „Acest monstru a fost eliberat de Tudorel Toader“

Mărturia soţului femeii-impiegat tâlhărite şi incendiate: „Acest monstru a fost eliberat de Tudorel Toader“

Anterior fusese condamnat pentru viol în formă agravată. Consider că în acest caz, precum şi în celelalte care s-au mai întâmplat sau urmează a se întâmpla, Tudorel Toader şi cei ce au decis eliberarea acestor monştri să fie chemaţi şi ei în boxa acuzaţilor. Poliţia TF, locală şi agenţii de pază de la fiecare primărie, plătiţi cu toţii din bani publici, dacă şi-ar face datoria, ar fi evitate multe astfel de cazuri (apropo, colegii care faceţi serviciu pe secţie, în ultimele decenii câte patrule de poliţie au trecut prin staţii?). Avem numai obligaţii şi îndatoriri, dar nu s-a gândit nimeni că trebuie să fim protejaţi… Un buton de panică şi o supraveghere video ar face diferenţa între viaţă şi moarte, spre exemplu. V-am scris aceste rânduri întrucât nu doresc să mai aud în timp de un nou caz Iveşti. Colegilor mei ceferişti: hai să cerem toţi să fim protejaţi!”, a scris Marian Trandafir pe pagina personală de pe Facebook.

Individul se numeşte Marius Dobrin, are 25 de ani, şi a fost condamnat anterior pentru viol în formă agravată. După ce a comis oribila faptă, bărbatul s-a dus liniştit acasă şi s-a culcat, ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. ”Poliţiştii l-au luat din pat”, ne spune fiica victimei. Bărbatul a fost reţinut inţial de poliţişti, pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, pentru tentativă la viol, tâlhărie calificată şi distrugere. Duminică, 31 mai, Judecătoria Lieşti a emis un mandat de arestare preventivă pe numele său pentru 30 de zile, relatează ADEVĂRUL.

Mărturia cutremurătoare a soţului femeii-impiegat tâlhărite şi incendiate după ce s-a opus violului: „Acest monstru a fost eliberat de Tudorel Toader”

Bărbatul povesteşte revoltat starea în care şi-a găsit soţia la scurt timp după ce un recidivist i-a furat banii şi telefonul mobil şi a încercat să o violeze, a lovit-o apoi în cap cu un stingător şi a dat foc staţiei CFR ca să îşi şteargă urmele.

 

 

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top