va aflati aici:
Home > Sport > Marius Stan va deveni președinte La PETROLUL

Marius Stan va deveni președinte La PETROLUL

Petrolul Ploieşti îl va prezenta pe Marius Stan ca preşedinte al echipei într-o conferinţă de presă programată joi, de la ora 13:00, care va fi transmisă în direct pe Digi Sport 1 şi pe siteul digisport.ro pentru abonaţii RCS-RDS. Alături de Stan va fi reprezentantul Veolia, Mihail Mihailovici, de care se leagă toată susţinerea financiară a clubului care a ratat promovarea în acest sezon, anunță DIGI SPORT.

Marius Stan a avut mai multe discuţii în ultimii ani pentru a se reîntoarce în fotbal. Şi chiar a făcut-o în urmă cu două sezoane, când a intrat în staff-ul administrativ al Concordiei, dar a preferat să se retragă relativ repede pentru că nu avea putere de decizie, se mai adaugă în articolul din DIGI SPORT.

Marius Stan este preşedintele cu care Petrolul vrea să promoveze. Cine va fi antrenor?

12.06.2019, 11:01 Turneul de tenis de la Nottingham e în direct, în fiecare zi, la Digi Sport 2 (de la ora 13:00) Fotbal, La Liga, play-off: Deportivo La Coruna – Malaga (miercuri, 22:00, Digi Sport 1) și Mallorca – Albacete (joi, 22:00, Digi Sport 1) Petrolul Ploieşti îl va prezenta pe Marius Stan ca preşedinte al echipei într-o conferinţă de presă programată joi, de la ora 13:00, care va fi transmisă în direct pe Digi Sport 1 şi pe siteul digisport.ro pentru abonaţii RCS-RDS.

 

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top