va aflati aici:
Home > Actualitate > Luptător de K1 decedat după ce a fost înjunghiat în gât într-o răfuială între clanuri interlope, la Galaţi

Luptător de K1 decedat după ce a fost înjunghiat în gât într-o răfuială între clanuri interlope, la Galaţi

Lucrurile iau o turnură tragică în ceea ce priveşte răfuiala interlopă extrem de violentă din noaptea de 19 spre 20 august 2020, din zona viaductului către combinatul siderurgic din Galaţi. Zilele trecute, Adrian Florea (34 ani), luptătorul de K1 înjunghiat în gât de un rival, a murit în Reanimarea Spitalului Judeţean. Se zbătea între viaţă şi moarte de aproape o lună, iar medicii nu au mai avut ce-i face. Cei patru agresori ai lui Adrian Florea sunt deja în arest preventiv, singura schimbare în ceea ce-i priveşte fiind că, după moartea victimei, nu mai sunt acuzaţi doar de tentativă de omor, ci de crimă.

Scandalul care a dus la moartea sportivului K1 a pornit în aparenţă de la o şicanare în trafic între „băieţii de băieţi”, însă există informaţii neoficiale (dar din surse din zona anchetei) cum că între clanul din care făcea parte victima şi agresori existau probleme mai vechi. Anchetatorii urmează să stabilească în ce conta rivalitatea de fapt, însă surse din zona anchetei au destăinuit că ar putea fi vorba de proxenetism, de taxe de protecţie, şi chiar de trafic de substanţe interzise. Asta deşi avocaţii făptuitorilor au pledat (la luarea măsurii arestului preventiv) pe ideea că a fost un conflict spontan, fără istoric, relatează ADEVĂRUL.

Luptător de K1 decedat după ce a fost înjunghiat în gât într-o răfuială între clanuri interlope, la Galaţi

Victima a zăcut între viaţă şi moarte aproape o lună de zile, însă în cele din urmă medicii s-au declarat învinşi. Oamenii legii se tem de eventuale noi înfruntări între grupările interlope implicate în sângerosul incident petrecut la Galaţi în noaptea de 19 spre 20 august 2020.

 

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top