va aflati aici:
Home > Sport > Lucian Bute se implică în viața sportivă a județului

Lucian Bute se implică în viața sportivă a județului

Lucian Bute s-a implicat într-un proiect sportiv din Galați care vizează înființarea de centre de antrenament pentru copiii de la țară care vor să facă handbal și box. Marea dorință a fostului lider mondial este să descopere sportivi care să-i depășească performanțele. Împreună cu mai mulți colaboratori, el a înființat o asociație care va pregăti în special copii din mediul rural, informează REGIONALPRESS.RO.

Avem așteptări mari de la această asociere, la handbal vom avea rezultate. Am încredere în persoanele cu care m-am asociat. Handbalul este prima ramură a acestei inițiative, dar, bineînțeles, urmează și boxul. Vrem să deschidem mai multe săli de box în județ, trebuie să găsim spații și antrenori. Nu m-am implicat întâmplător în acest proiect, mă trag rădăcinile. Eu din Galați am pornit, boxul mi-a dat tot ce am și vreau să întorc ceva comunității. Doamne ajută să găsim sportivi care să-mi întreacă performanțele, este visul meu.

Lucian Bute 

Citește și Clubul lui Lucian Bute organizează primul turneu de handbal!

Un astfel de centru de antrenament va fi înființat și la Tg.Bujor. Autoritățile locale au fost luate prin surprindere de inițiativa fostului campion mondial de box, mai adaugă REGIONALPRESS.RO.

Campionul mondial Lucian Bute va înființa centre de antrenament pentru copiii de la țară care vor să facă handbal și box – Regional Press

Lucian Bute s-a implicat într-un proiect sportiv din Galați care vizează înființarea de centre de antrenament pentru copiii de la țară care vor să facă handbal și box. Marea dorință a fostului lider mondial este să descopere sportivi care să-i depășească performanțele. Împreună cu mai mulți colabora…

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top