va aflati aici:
Home > Economie > Licitație pentru drumul expres Galați-Brăila

Licitație pentru drumul expres Galați-Brăila

Conform CNAIR, ofertele pentru execuția drumului expres de aproximativ 11 kilometri care va lega Brăila de Galați sunt așteptate până în data de 10 decembrie 2019. Valoarea estimată a contractului depăşeşte 530 milioane de lei, fără TVA.

Anunţul de participare la licitaţie a fost postat în sistemul electronic de achiziţii publice (SICAP).

Conform caietului de sarcini, durata contractului este de 94 luni şi cuprinde 10 luni perioada de proiectare, 24 luni perioada de execuţie a lucrărilor şi 60 de luni perioada de garanţie a acestora.

Compania de drumuri precizează însă că durata contractului de lucrări poate varia în funcţie de perioada de garanţie a lucrărilor ofertată de operatorul economic desemnat câştigător, informează LIFENEWS.

CNAIR caută constructor pentru drumul expres Brăila – Galaţi

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunțat astăzi că așteaptă oferte de la constructorii interesaţi să participe la licitaţia pentru execuția drumului expres Brăila – Galaţi. Conform CNAIR, ofertele pentru execuția drumului expres de aproximativ 11 kilometri care va lega Brăila de Galați sunt așteptate până în data de 10 decembrie 2019.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top