va aflati aici:
Home > Educatie-Cultura > „Leonard” reia spectacolele în aer liber. Spectatorii vor sta la doi metri unii de alţii şi vor purta măşti

„Leonard” reia spectacolele în aer liber. Spectatorii vor sta la doi metri unii de alţii şi vor purta măşti

După o absenţă fizică de trei luni Teatrul Naţional de Operă şi Operetă „Nae Leonard” Galaţi, îşi reia activitatea de spectacole, duminică, 7 iunie 2020, în Grădina Leonard, de la ora 19,30, cu un concert-spectacol de revistă intitulat, „Cu muzică şi glume, revenim în lume”.  „O invitaţie la relaxare, bună dispoziţie şi deconectare de la stresul şi îngrijorarea care ne-au marcat viaţa, în ultimele luni”, caracterizează spectacolul echipa de PR a teatrului.

Echipa Teatrul Naţional de Operă şi Operetă „Nae Leonard” s-a adaptat noilor măsuri luate de autorităţi pentru ca publicul să beneficieze de prevenţia necesară în această perioadă, pentru a fi în siguranţă. Accesul în Grădina „Leonard” pentru vizionarea acestui spectacol se va face cu respectarea normelor în vigoare privind distanţarea socială de 2 metri între scaune şi purtarea măştilor pe tot parcursul reprezentaţiei artistice, relatează ADEVĂRUL.

„Leonard” reia spectacolele în aer liber. Spectatorii vor sta la doi metri unii de alţii şi vor purta măşti

După o absenţă fizică de trei luni Teatrul Naţional de Operă şi Operetă „Nae Leonard” Galaţi, îşi reia activitatea de spectacole, duminică, 7 iunie 2020, în Grădina Leonard, de la ora 19,30, cu un concert-spectacol de revistă intitulat, „Cu muzică şi glume, revenim în lume”.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top