va aflati aici:
Home > Eveniment > Lansare album LUNA AMARĂ la Galați

Lansare album LUNA AMARĂ la Galați

Sâmbătă,  30 martie 2019, cunoscuta trupă de rock Luna Amară își lansează noul album “Nord” în Galați, la Daily Pub.

“Albumul NORD marchează debutul lui Andrei Boțan în poziția de chitarist solo, dar și întoarcerea lui Costin Chioreanu, cel care a lucrat cu Luna Amară pentru „Pietre În Alb”, în poziția de creator al artwork-ului. Artistul a surprins, din nou, sentimentul principal exprimat cu sinceritate în versuri. (…)

Misterul din vocea lui Nick și frumusețea durității din cea a lui Mihnea au puterea de a produce o atmosferă expresivă pentru melodii. „Duelul” dintre cele două ajunge să ți se imprime în minte și prin faptul că există o apăsare continuă a semnificației speciale a celor unsprezece piese. Cele mai „grele” melodii din punct de vedere al simbolismului sunt „Om” și „Nu știu, nu iau, nu sunt”. „Focuri” este un „back to the roots” adresat direct anumitor personaje și devine un imn al răsculării împotriva a ceea ce pentru unii reprezintă un tipar. Instrumental, basul și toba duc greul armonic, în timp ce chitarele ajung să dirijeze bogăția măsurilor. Lipsește aproape complet trompeta în album, ceea ce pe mine m-a întristat, însă mi se pare că scurtele pasaje de acustic reușesc să umple acel gol. Liniștea din anumite momente, alături de refrenele cântate cu timbru, din piese precum „Atât de simplu” sau „Tăcerea” sunt alte două plusuri ale lui „Nord”. M-am bucurat și de întoarcerea scream-urilor, un element care în muzica celor de la Luna Amară a știut când să își facă apariția.

Pe scurt, „Nord” este un album mult prea reușit, emoțional, necesar pentru aceste timpuri acoperite de senzația că normalitatea pe care o percepem este întoarsă pe dos datorită unui fals promovat cu intenție de societate. E un material de care aveam nevoie, o revitalizare a unei formații care mai are atât de multe lucruri de spus”.

(sursa recenzie: Maximum Rock)

Biletele costă 35 de lei (un Carlsberg 0.33 inclus în bilet) . Warm-up și after-party sunt  asigurate ca de obicei de LIVIU.  Pentru mai multe informații și rezervări puteți consulta pagina evenimentului :

Log In or Sign Up to View

See posts, photos and more on Facebook.

 

Log In or Sign Up to View

See posts, photos and more on Facebook.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top