va aflati aici:
Home > Educatie-Cultura > Jandarmul gălățean care aleargă mii de kilometri pentru copiii cu boli grave

Jandarmul gălățean care aleargă mii de kilometri pentru copiii cu boli grave

Alergările organizate de Cristi au devenit adevărate fenomene de masă, la fiecare dintre acestea participând câteva sute de oameni. „În ultimii trei ani, am început să organizez lunar astfel de evenimente, pentru că au venit din ce în ce mai multe solicitări din partea unor părinţi ai căror copii sunt bolnavi. Sunt extrem de transparent în privinţa banilor strânşi. La finalul alergărilor, număr banii strânşi şi îi înmânez imediat părinţilor. Asta mi-a creat o credibilitate foarte bună, iar lumea are încredere deplină în ceea ce fac şi vine cu multă plăcere la evenimentele pe care le organizez“, explică tânărul jandarm pentru ADEVĂRUL.

Jandarmul care aleargă mii de kilometri pentru copiii cu boli grave. „La finalul alergărilor, număr banii şi-i înmânez imediat părinţilor”

Cristi Onofrei (37 de ani), plutonier major la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Galaţi, a descoperit că în faţa bolilor grave nu trebuie să se simtă inutil, ci că poate să facă ceva important pentru copiii cu suferinţe severe: aleargă la crosuri şi maratoane organizate pentru strângerea de bani pentru tratamente şi îngrijiri costisitoare.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top