va aflati aici:
Home > Actualitate > Jandarm din Galați, amenințat și filat prin oraș pentru amenzile date pe timpul stării de urgență

Jandarm din Galați, amenințat și filat prin oraș pentru amenzile date pe timpul stării de urgență

Un jandarm din Galați a primit numeroase amenințări pe Facebook și a fost urmărit și filmat prin oraș, în timpul său liber, din cauza amenzilor date pe perioada stării de urgență.

Potrivit reprezentanţilor Jandarmeriei Galaţi, postarea a fost făcută pe contul personal de un tânăr nemulţumit de măsurile luate împotriva sa şi a tatălui său de către jandarm, după ce acesta i-a surprins pe cei doi încălcând prevederile ordonanţelor militare.

Mesajul postat de agresor a strâns sute de comentarii, multe dintre acestea incitând la comiterea de acţiuni violente asupra jandarmului.

În plus, autorul postării solicita „distribuirea masivă” a acesteia, postarea fiind însoţită de o serie de imagini surprinse cu jandarmul, aflat în timpul liber, fapt ce „a creat o stare de nelinişte colegului nostru şi familiei acestuia”, susţin reprezentanţii Jandarmeriei, relatează OBSERVATOR.

Jandarm din Galați, amenințat și filat prin oraș pentru amenzile date pe timpul stării de urgență

Totul a plecat de la un mesaj al unui tânăr nemulțumit că a fost amendat pentru încălcarea prevederilor ordonanțelor militare. Jandarmii au sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Bujor. Potrivit reprezentanţilor Jandarmeriei Galaţi, postarea a fost făcută pe contul personal de un tânăr nemulţumit de măsurile luate împotriva sa şi a tatălui său de către jandarm, după ce acesta i-a surprins pe cei doi încălcând prevederile ordonanţelor militare.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top