va aflati aici:
Home > Actualitate > Jaf armat în Brăila. UPDATE: autorii sunt gălăţeni

Jaf armat în Brăila. UPDATE: autorii sunt gălăţeni

Poliţiştii gălăţeni i-au depistat în Galaţi, pe două străzi diferite, pe cei doi bărbaţi care luni, 15 aprilie 2019, în Brăila, au spart maşina unui om de afaceri şi i-au furat suma de 500.000 de lei, subiect despre care Monitorul de Galaţi a relatat în articolul “VIDEO | Înarmaţi, au jefuit un om de afaceri în plină stradă“. Cei doi au fost duşi sub escortă la Brăila, luni seară, şi au fost reţinuţi pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, anunta Monitorul de Galati.

UPDATE | Autorii jafului armat de la Brăila sunt gălăţeni. Cei doi au fost arestaţi preventiv – Monitorul de Galati – Ziar print si online

UPDATE: Magistrații Judecătoriei Brăila au emis pe numele celor doi bărbaţi mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile. ……………………………………………………………………………………. Poliţiştii gălăţeni i-au depistat în Galaţi, pe două străzi diferite, pe cei doi bărbaţi care luni, 15 aprilie 2019, în Brăila, au spart maşina unui om de afaceri şi i-au furat suma de 500.000 de lei, subiect despre care Monitorul de Galaţi a relatat în articolul ” VIDEO | Înarmaţi, au jefuit un om de afaceri în plină stradă”.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top