va aflati aici:
Home > Politica > INTERVIU. Doru Căstăian, profesor și scriitor, își dorește un loc în Consiliul Local gălățean

INTERVIU. Doru Căstăian, profesor și scriitor, își dorește un loc în Consiliul Local gălățean

Doru Căstăian nu e candidatul clasic al alergerilor locale din 2020. Intrat recent în politică, acesta era cunoscut până nu de mult publicului gălățean pentru numeroasele sale intervenții în cadrul lansărilor de carte. De asemenea, Doru Căstăian este omul despre care actualii și foștii elevi ai Liceului de Arte „Dimitrie Cuclin” din Galați ți-ar putea povesti ore în șir. Lor, Doru le-a insuflat plăcerea cititului și tot lor, același Doru Căstăian, le va rămâne în amintire ca acel profesor care i-a învățat să-și pună mereu întrebări despre tot ceea ce îi înconjoară, stimulându-le dorința de cunoaștere.

Cum intenționezi să „schimbi lumea”, odată ajuns în Consiliul Local Galați?

Doru CăstăianDupă atâţia ani de filosofie mi-e greu să mai cred ca lumea poate fi schimbată brusc. Dar ea poate fi schimbată lent dacă sunt cultivate cu grijă si cu atenţie seminţele schimbării. Oamenii vor vedea în mine exact acelaşi ins de dinainte, nimic fundamental nu se va schimba (decât poate în bine), mi-am luat suficiente măsuri pentru asta. Intenţionez să rămân principial, curat şi interesat de lucrurile de care m-am ocupat şi până acum. Oamenii vor întelege în timp că se poate şi altfel. Vor ieşi din minoratul mintal în care sunt ţinuţi de decenii. Şi vor începe să vrea mai mult.

Întreg articolul pe site-ul ZIARULUI DE INVESTIGAȚIIhttps://zin.ro/17/09/2020/interviuri/interviu-doru-castaian-profesor-si-scriitor-isi-doreste-un-loc-in-consiliul-local-galatean/

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top