va aflati aici:
Home > Actualitate > Infectarea ciudată cu COVID-19 a unui angajat al Penitenciarului Galaţi

Infectarea ciudată cu COVID-19 a unui angajat al Penitenciarului Galaţi

Vineri, 5 iunie, un angajat al Penitenciarului Galaţi a fost confirmat pozitiv la testul efectuat pentru SARS-CoV-2. Poliţistul de penitenciare este asimptomatic. Acesta a exercitat atribuţii de serviciu în sectorul operativ, cu purtarea, în permanenţă, a echipamentului de protecţie.

În prezent, se efectuează verificări pentru stabilirea contacţilor. Administraţia locului de deţinere aplică recomandările Direcţiei de Sănătate Publică Galaţi şi măsurile de intervenţie adoptate la nivel de sistem, inclusiv cele de dezinfecţie şi de asigurare a continuităţii în activitate, cu personal de rezervă”, a declarat inspectorul principal de poliţie Simona Cozma, purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Galaţi, pentru ADEVĂRUL.

Infectarea ciudată cu COVID-19 a unui angajat al Penitenciarului Galaţi. A purtat în permanenţă echipament de protecţie, dar a fost confirmat pozitiv

Vineri, 5 iunie, un angajat al Penitenciarului Galaţi a fost confirmat pozitiv la testul efectuat pentru SARS-CoV-2. Poliţistul de penitenciare este asimptomatic. Acesta a exercitat atribuţii de serviciu în sectorul operativ, cu purtarea, în permanenţă, a echipamentului de protecţie. “În prezent, se efectuează verificări pentru stabilirea contacţilor.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top