va aflati aici:
Home > Actualitate > Încă doi copii infectați cu SARS-CoV-2 sunt la Terapie Intensivă: un băiețel de 6 ani și un bebeluș de 9 luni

Încă doi copii infectați cu SARS-CoV-2 sunt la Terapie Intensivă: un băiețel de 6 ani și un bebeluș de 9 luni

Între timp, în țară, la Galați, un bebeluș de nouă luni, infectat cu Covid 19, este de asemenea internat în terapie intensivă.

Mama lui s-a prezentat cu el la unitatea medicală de urgență pe data de 23 septembrie. Ambii aveau simptome digestive, iar testele pentru infecția cu noul Coronavirus le-au ieșit pozitive.

Mama bebelușului este însărcinată în cinci luni. Acasă, soțul femeii și încă un băiețel în vârstă de trei ani sunt și ei bolnavi de Covid, însă nu prezintă probleme.

De la începutul acestei pandemii, peste 7.200 de copii din țara noastră au fost infectați cu noul Coronavirus. Cei mai mulți au între 10 și 19 ani.

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru: Din săptămâna 21, unde putem să ne gândim că ar fi o infecție în școală până astăzi, noi avem în general 267 de copii între 0 și 9 ani și avem și 597 de copii între 10 și 19 ani. Niciunul dintre aceștia în terapie intensivă, mulți în izolare la domiciliu.

În acest moment, în spitalele din țară sunt internați 211 copii diagnosticați cu noul Coronavirus, informează ȘTIRILE TVR.

Video Încă 2 copii cu coronavirus, internați în ATI

În plină explozie a numărului de cazuri, infecția cu SARS-CoV-2 ajunge si la copii. Un băiețel de șase ani din Ilfov și un bebeluș de nouă luni din Galați sunt tratati la Terapie Intensivă. Starea lor este stabilă în acest moment. De la începutul pandemiei, în țara noastră peste 7.200 de copii au fost diagnosticați cu noul Coronavirus.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top