va aflati aici:
Home > Actualitate > În Spitalul Județean se fură mâncarea bolnavilor de cancer și covid

În Spitalul Județean se fură mâncarea bolnavilor de cancer și covid

Nu e o poveste, ci trista realitate. O tânără care trăiește în Belgia a rugat o prietenă să-i ducă mâncare, apă și ceva produse de strictă necesitate mătușii ei de 60 de ani. O bătrânică bolnavă de cancer și de covid, internată în Spitalul Județean. Zis și făcut. În punga predată la poarta spitalului în speranța că va ajunge la bolnav era ceva de mâncare, apă, hârtie igienică, șervețele umede, fructe, cornuri, iaurturi, etc. Numai că, atunci când a fost sunată, bătrâna a spus că la ea a ajuns doar un meniu de mâncare și niște pamperși.

Oameni buni in ce lume trăim!?!?!!! Sunt dezamăgită, furioasă, siderată cum e posibil așa ceva?!!? Am lăsat un pachet la poarta Spitalului Județean pentru o pacientă cu cancer și covid și din ceea ce am pus eu în pachet nu a ajuns nici jumate? Un meniu de mâncare, o sticlă de apă, hârtie igienică, șervețele umede, fructe, cornuri, iaurturi s-au evaporat!!!!! A ajuns la pacient doar pamperșii și un meniu de mâncare… Chiar așa de jos am ajuns, cum să iei din mâncarea unui om care e posibil să nu mai trăiască mult?!?! Nu mai avem nici o șansă, suntem josnici. (și-a exprimat indignarea Gabriela Corchi, pe grupul Galati si galateni).

Întreg articolul pe site-ul ANTIDOTUL: https://www.antidotul.ro/2021/01/in-spitalul-judetean-se-fura-mancarea-bolnavilor-de-cancer-si-covid/

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top