va aflati aici:
Home > Politica > Împreună pentru Moldova, un partid nou apărut pe scena politică din România

Împreună pentru Moldova, un partid nou apărut pe scena politică din România

Acesta este numele celui mai tanar partid politic aparut in Romania. Cererea de infiintare a fost aprobata de Tribunalul Bucuresti in sedinta de luni 7 octombrie 2019.

Initiatorii noii formatiuni politice sunt trei activisti civici: Marian Dumitru, fondator al Comunitatii Curatam Galatiul, Ionel Apostol si Catalin Urtoi, reprezentanti ai asociatiei iesene “Impreuna pentru A8”.

Decizia de a face pasul dinspre societatea civila catre implicarea politica a venit din dorinta de a crea o platforma politica in care reprezentanti ai celor opt judete din Moldova sa poata lucra impreuna pentru dezvoltarea regiunii.

Accentul principal, dupa cum se poate observa si din sigla partidului, se pune pe dezvoltarea infrastructurii. Moldova a ramas singura regiune fara nici macar un singur kilometru de autostrada. De asemenea, prin infrastructura intelegem investitii si proiecte in zona de transport feroviar, dar si pe Dunare, la Galati.  Orientarea doctrinara a Partidului Impreuna Pentru Moldova este una de centru dreapta, iar primele filiale al partidului se vor deschide la Galati si la Iasi.

Mai multe detalii puteți afla pe mail la  impreunapentrumoldova@gmail.com, impreunapentrugalati@gmail.com sau de pe pagina de facebook:

Impreuna Pentru Moldova- Galati

Impreuna Pentru Moldova Acesta este numele celui mai tanar partid politic aparut in Romania. Cererea de infiintare a fost aprobata de Tribunalul Bucuresti in sedinta de luni 7 octombrie 2019. Initiatorii noii formatiuni politice sunt trei activisti civici: Marian Dumitru, fondator al Comunitatii Curatam Galatiul, Ionel Apostol si Catalin Urtoi, reprezentanti ai asociatiei iesene “Impreuna pentru A8”.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top