va aflati aici:
Home > Actualitate > Idei „geniale“ pentru tocarea banilor publici la sate: piaţa „cavou“, hala de peşte fără peşte şi parcul „islaz“

Idei „geniale“ pentru tocarea banilor publici la sate: piaţa „cavou“, hala de peşte fără peşte şi parcul „islaz“

Cinci investiţii, în valoare totală de circa 2,2 milioane de euro, făcute în ultimii ani în cinci comune din judeţul Galaţi, arată cât de inutil se pot cheltui uneori banii publici, fără ca cineva să fie tras la răspundere pentru asta. În goana lor după voturi, primarii comunelor din România ajung deseori să cheltuie banii publici pe lucruri care mai de care mai năstruşnice şi inutile. O analiză „ADEVĂRUL“ a investiţiilor făcute în ultimii ani în judeţul Galaţi arată că există cel puţin cinci investiţii, în cinci sate, care, deşi au fost prezentate drept potenţial aducătoare de bunăstare şi civilizaţie, s-au dovedit doar nişte bani duşi pe Apa Sâmbetei. În total, cele cinci investiţii inutile au înghiţit circa 2,2 milioane de euro (bani din bugetele local, judeţean şi naţional, dar şi de la Uniunea Europeană), sumă cu care, cred sătenii, se puteau face lucruri mult mai folositoare pentru comunităţile locale.

Idei „geniale” pentru tocarea banilor publici la sate: piaţa „cavou”, hala de peşte fără peşte şi parcul „islaz”

Cinci investiţii, în valoare totală de circa 2,2 milioane de euro, făcute în ultimii ani în cinci comune din judeţul Galaţi, arată cât de inutil se pot cheltui uneori banii publici, fără ca cineva să fie tras la răspundere pentru asta.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top