va aflati aici:
Home > Eveniment > Grow Up Galați invită gălățenii la ecologizare

Grow Up Galați invită gălățenii la ecologizare

Curățăm parcurile de mucuri de țigară!

Unul din locurile preferate ale gălățenilor este Grădina Publică. Sunt câțiva ani de când acest loc arată frumos, cu flori și copaci îngrijiți, alei aerisite, pubele de gunoi etc. Cu toate acestea, în continuare cetățeanul aruncă peturi, hârtii și alte deșeuri. E drept că la marginea Grădinii, dar e destul cât să te întristeze, sau să te ia nervii, sau să faci ceva în privința asta.

În afară de strângerea deșeurilor, Grow up Galați și-a propus să înceapă o campanie de conștientizare ca un semnal de alarmă pentru fumători, campanie în care aceștia sunt “încurajați” să folosească pubelele speciale pentru mucuri de țigară. Vom curăța cât mai multe parcuri din Galați și vom aduna mucurile de țigară în speranța că vom eradica acest comportament.

Așa că, vă așteptăm sâmbătă, 20 Aprilie la ora 16.00 să ecologizăm Grădina Publică de mucuri de țigară. A doua zi sunt Floriile, iată încă un motiv! 🙂

Pentru un impact mai mare, vom strânge mucurile de țigară în sticle de plastic folosite, deci fiecare să aibă măcar una.

Tu ce faci pentru orașul în care îți crești copilul?

Acesta este mesajul postat pe pagina de Facebook a organizației.

Un parc pe săptămână fără mucuri de țigară!

Causes event in Galati, Romania by Grow Up Galați on Saturday, April 20 2019 with 247 people interested and 48 people going. 7 posts in the discussion.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top