va aflati aici:
Home > Actualitate > Gospodărire Urbană a drujbat, în a treia zi de Paști, probabil cel mai mare copac din Galați

Gospodărire Urbană a drujbat, în a treia zi de Paști, probabil cel mai mare copac din Galați

Gospodărire Urbană nu e la prima acuzație de tăiere abuzivă a unor copaci. Au mai fost! De fapt, dacă le urmărești activitatea celor de la Gospodărire Urbană, ajungi să bănuiești că au o problemă cu arborii, cu cei mai bătrâni și frumoși în special. Pur și simplu nu-i suportă.

Altfel nu-ți explici cum de o banală toaletare arată ca o pictură de Rene Magritte. În sensul că, după toaletare, acela numai copac nu mai e. Uite mai jos un model ca să nu zică cineva că ne pricepem la pictură sau că inventăm.

De ce nu au fost plantați arborii? De ce au fost puși în ghivece? Mi se pare ciudat și nu cred că e doar părerea mea

  • Dragoș Magearu: Probabil s-a dorit înfrumusețarea zonei respective care este saracă în spații verzi. Probabil, nu știu sigur, repet. În zona respectivă nu sunt casete cu pământ ca să fi plantat ceva. Și cred eu că de asta s-a optat pentru ghivece.
  • Răzvan Postolache: Înteleg, atunci pe subiectul ăsta, pot să mai aștept până luni dacă considerați că e cazul să veniți cu lămuriri.
  • Dragos Magearu: Nu cred că am ce lămuriri să mai dau. Puteți întreba la primărie eventual de ce au decis să folosească ghivece. Ei le-au cumpărat. Noi am executat așa cum ne-au solicitat.

Puteți citi întreg articolul pe ANTIDOTULhttps://www.antidotul.ro/2020/04/gospodarire-urbana-a-drujbat-in-a-treia-zi-de-pasti-probabil-cel-mai-mare-copac-din-galati/

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top