va aflati aici:
Home > Uncategorized > Gheorghiță Hogea, directorul Crucea Roșie Galați: ”Este o ambiție a noastră și o probă să ajutăm o familie cu șase copii, din Pechea”

Gheorghiță Hogea, directorul Crucea Roșie Galați: ”Este o ambiție a noastră și o probă să ajutăm o familie cu șase copii, din Pechea”

Anul 2020 a început cu planuri mari pentru echipa Crucea Roșie Galați. Prezent în cadrul emisiunii ”Deschide lumea”, difuzată pe postul de televiziune Realitatea TV Galați – Brăila, directorul Crucea Roșie Galați, Gheorghiță Hogea a declarat că anul acesta și-a propus să ofere un cămin, unei familii cu șase copii din comuna gălățeană Pechea, relatează REPERUL. 

Gheorghiță Hogea, directorul Crucea Roșie Galați: “Este o ambiție a noastră și o probă să ajutăm o familie cu șase copii, din Pechea” – Reperul

Anul 2020 a început cu planuri mari pentru echipa Crucea Roșie Galați. Prezent în cadrul emisiunii “Deschide lumea”, difuzată pe postul de televiziune Realitatea TV Galați – Brăila, directorul Crucea Roșie Galați, Gheorghiță Hogea a declarat că anul acesta și-a propus să ofere un cămin, unei familii cu șase copii din comuna gălățeană Pechea.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top