va aflati aici:
Home > Eveniment > Galațiul Pedalează, ediția a treia, eveniment organizat de Bike Works

Galațiul Pedalează, ediția a treia, eveniment organizat de Bike Works

Pe 12 mai 2019, între orele 17.00 – 20.00, va avea loc  cea de-a 3-a ediție a evenimentului Galațiul Pedalează, organizat de Bike Works.

Locul de întâlnire de pe 12 mai, la ora 17.00, este în parcarea de la Sala Sporturilor, pentru a parcurge  traseul prin inima orașului: Esplanada Sălii Sporturilor – str. Brăilei – str. Cloșca – Faleza Superioară – str. Traian – Str. Brăilei – Str. Domnească – Gradina Publică. Se va merge pe prima banda a străzilor indicate, ritmul va fi unul de plimbare (cu o viteza medie de 10-15 km/h), iar coloana va fi deschisă, flancată și închisă de membrii Bike Works.

Condiții de participare:
* vârsta minimă – 14 ani
* bicicletă funcțională 100%
* cască de protecție
* carte de identitate
* cunoștințe de circulație rutieră

Prin participarea la eveniment, fiecare își asumă că va respecta regulile de circulație și indicațiile organizatorilor.

”Alegeți un outfit lejer asezonat cu un zâmbet larg, ungeți lanțul și haideți să arătăm cât de mulți bicicliști are Galațiul. Alături de promovarea acestui mijloc de transport eco, prietenos cu mediul și inamic al grăsimii, ne propunem să conștientizăm participanții la trafic de creșterea numărului de bicicliști pe străzile din Galați și nevoia ca aceștia să fie respectați în trafic”, scriu organizatorii pe pagina de facebook a evenimentului, unde vă puteți înscrie sau afla mai multe informații :

Galațiul pedalează – ediția a 3-a

Sports event in Galati, Romania by Galatiul Pedaleaza on Sunday, May 12 2019 with 692 people interested and 243 people going. 7 posts in the discussion.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top