va aflati aici:
Home > Actualitate > Galațiul, orașul cu garaje supraetajate și balcoane extinse ilegal

Galațiul, orașul cu garaje supraetajate și balcoane extinse ilegal

“Balcoanele au fost construite în diferite perioade, pe principiul mușchii mei pot face asta. În mod paradoxal, multe dintre ele au primit și autorizații de la foștii primari de tristă amintire a Galațiului. Unii au primit amenzi și au intrat în legalitate, fiecare cum s-a descurcat. Tot Galațiul este plin de astfel de bazaconii și dacă nu îi întreabă nimeni nimic…Sunt situații în care balconul e mai mare decât camera, sunt situații în carebalconul este supraetajat, este periculos. Viața bate filmul, din păcate.”, a declarat arhitectul Sergiu Porumboiu, pentru MEDIAFAX.

 

 

#euprimar Galaţi, oraşul cu garaje supraetajate şi balcoane extinse ilegal. Arhitect: „Totul e pe principiul muşchii mei pot face asta”

Sute de balcoane supraetajate, unele mai mari decât apartamentele, au fost construite, în Galaţi, după Revoluţie, fără autorizaţie. Extinderile improvizate au apărut în special în cartierele de la periferie şi au transformat zone întregi în ghetouri. Alte construcţii ilegale şi de prost gust sunt garajele supraetajate sau garajele tip garsonieră.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top