va aflati aici:
Home > Economie > Gălățenii pot tranzacționa Bitcoin • Bancomat de criptomonede la Dunărea Mall

Gălățenii pot tranzacționa Bitcoin • Bancomat de criptomonede la Dunărea Mall

Bancomat Bitcoin la Galati
Bancomat Bitcoin la Dunărea Mall Galati

Bitcoin România, cea mai mare platformă de tranzacționare de criptomonede de pe piața locală, lansează o nouă direcție de business făcând un pas către zona offline. Conducerea companiei a creat o franciză pentru ATM-uri cu criptomonede.

În prezent Bitcoin România deține 20 de ATM-uri în diverse orașe printre care se numără și municipiul Galați. Compania a adus primul ATM pe piață locală în 2014 acesta fiind de altfel și primul ATM Bitcoin din Europa Continentală și al cincilea din lume. De atunci, Bitcoin România a intermediat 40.000 de tranzacțîi în valoare de 15 milioane de euro. De asemenea, cele 14 ATM-uri proprii au fost utilizate de peste 25.000 de clienți pentru vânzare și cumpărare de criptomonede, informează START-UP.RO.

Constantin Rotaru - COO Bitcoin ROMANIA
Constantin Rotaru – COO Bitcoin ROMANIA

Clienții care dețin Bitcoin sau alte criptomonede pot folosi ATM-urile pentru vânzare sau cumpărare de monede digitale. Acesta este un segment important, diferit de piața bancară tradițională. Principalul motiv pentru care oamenii ar utiliza ATM-uri Bitcoin este același pentru care ar utiliza ATM-urile clasice, bancomatele. Dacă ai nevoie repede de cash, cel mai rapid mod de a-l obține este să folosești un ATM pentru a schimba criptomonedele. Și invers – dacă ai cash și vrei să cumperi criptomonede în următoarele cinci minute, cauți cel mai apropiat ATM. De asemenea, pentru persoanele care nu dețin niciun fel de criptomonede, prezența fizică a ATM-urilor va înseamna vizibilitate pentru un domeniu considerat ca fiind exclusiv digital. Această vizibilitate îi va ajuta pe oameni să aibă mai multă încredere în acest segment.

Constantin Rotariu, co-fondator și Chief Operating Officer al Bitcoin România

 

ATM Bitcoin La Dunarea Mall Galati
Bitcoin se poate tranzactiona la Dunarea Mall Galati

Vânzarea și cumpărarea prin intermediul ATM-ului respectiv vizează mai multe criptomonede, nu doar Bitcoin (de exemplu, Ethereum, Litecoin, Bitcoin cash).

Conform START UP CAFE, până la data de 20 octombrie 2020 în țară erau active 20 de ATM-uri BITCOIN România în următoarele orașe: București, Constanța, Craiova, Galați, Mangalia, Râmnicu- Vâlcea, Sibiu și Târgu Jiu (ordonare alfabetică). Ieri compania anunța pe pagina de Facebook inaugurarea unui nou ATM:

Bitcoin Romania a mai marcat, prin parteneriat, o locație pe hartă! Ultimul ATM a avut deschiderea oficială în această sâmbată în Cluj.

Managementul Bitcoin România vrea să ajungă să aibă la finalul anului o rețea de 100 de ATM-uri ăn România, față de 21 în momentul de față. Companiile care dețin spații comerciale în Galați și sunt interesate de preluarea unei francize Bitcoin ATM pot afla mai multe informații accesând linkul:  https://bitcoinromania.ro/parteneriat.

Conducerea Bitcoin își dorește ca la finalul anului să aibă 30.000 de clienți și tranzacții în valoare de 25 milioane euro ca urmare a creșterii rețelei la 100 de ATM-uri.

Articol conex pe START-UP.RO:

Franciză cu bancomate de Bitcoin: Profit de 4.000 euro pe lună, per ATM

Lectură de 3 min Bitcoin România, cea mai mare platformă de tranzacționare de criptomonede de pe piața locală, lansează o nouă direcție de business făcând un pas către zona offline. Conducerea companiei a creat o franciză pentru ATM-uri cu criptomonede, francizorii având posibilitatea să obțină profit după 1-3 luni de la investiție.

 

 

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top