va aflati aici:
Home > Actualitate > Gălăţenii cer Avocatului Poporului să someze Guvernul să deblocheze proiectul autostrăzii A8

Gălăţenii cer Avocatului Poporului să someze Guvernul să deblocheze proiectul autostrăzii A8

Comunitatea „Curăţăm Galaţiul”, reprezentată de Marian Dumitru, a participat marţi, 1 octombrie 2019, alături de Asociaţia „Împreună Pentru A8”, la întâlnirea cu Avocatul Poporului, Renate Weber, pentru a discuta situaţia autostrăzii A8.

„La 300 de zile de la promulgarea Legii 291/2018, legea pentru construirea autostrăzii A8, proiectul este încă blocat. De 30 de ani Moldova este lăsată de izbelişte. Declinul, sărăcia şi depopularea nu sunt consecinţe întâmplătoare ale trecerii timpului, ci urmarea tratamentului intenţionat al politicienilor din această zonă”, a transmis către presă Comunitatea „Curăţăm Galaţiul”, relatează ADEVĂRUL.

Gălăţenii cer Avocatului Poporului să someze Guvernul să deblocheze proiectul autostrăzii A8. „Locuitorii din judeţele Moldovei sunt discriminaţi”

Cele 8 judeţe din provincia istorică nu au acces la nicio autostradă, iar de 30 de ani planurile guvernanţilor în acest sens sunt doar pe hârtie. Reprezentanţii societăţii civile spun că politica statului român în privinţa infrastructurii este discriminatorie faţă de locuitorii judeţelor din Moldova.

 

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top