va aflati aici:
Home > Actualitate > Fostul deputat Mihail Boldea, condamnat la 8 ani de închisoare

Fostul deputat Mihail Boldea, condamnat la 8 ani de închisoare

Mihail Boldea a fost condamnat la 8 ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de constituire a unui grup infracţional organizat, înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave, în formă continuată, favorizarea infractorului şi complicitate la săvârşirea infracţiunii de spălare de bani. 

Judecătorii de la Curtea Supremă au respins, “ca nefondate, apelurile declarate de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Iaşi şi de inculpații Boldea Mihail, Boza Bogdan Alexandru, Petrea Elena, Tănase Petrică, Pohrib Eduard, Caranfil Costică, Vrânceanu Arthemis Cecilia şi Vrânceanu Tudorel, precum şi de părţile civile Toniţă Valentin Gelu şi Oficiul de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Galaţi”, se arată pe portaul Curții Supreme.

În urma procesului, inculpaţii vor trebui să despăgubească mai multe persoane, una dintre ele cu aproape 220.000 de euro.

Ciudat, în acest proces în care Primăria Galaţi a pierdut un teren în valoare de 300.000 de euro şi un imobil de 224.000 de lei, Primăria nu s-a constituit parte civilă. Asta înseamnă că nu îşi va recupera nici banii, nici terenul şi imobilul, relatează ANTENA 3.

Fostul deputat Mihail Boldea, condamnat la 8 ani de închisoare

Sentinţă grea în dosarul înşelăciunilor imobiliare în care apare şi numele fostului deputat de Galaţi Mihail Boldea. Acesta a fost condamnat la opt ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de constituire a unui grup infracţional organizat, înşelăc

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top