va aflati aici:
Home > Actualitate > Focar de Covid-19 la cel mai mare şantier naval din România. Aproape 100 de angajaţi s-au îmbolnăvit

Focar de Covid-19 la cel mai mare şantier naval din România. Aproape 100 de angajaţi s-au îmbolnăvit

Din aprilie şi până în prezent, la Şantierul Naval Damen Galaţi s-a înregistrat un număr de 95 de cazuri confirmate de infecţie cu noul coronavirus (inclusiv subcontractori). Dintre aceste persoane, 51 sunt vindecate”, a informat Damen Galaţi. Încă de la declanşarea pandemiei, conducerea şantierului naval gălăţean a luat noi măsuri de protecţie foarte ferme. Masca de protecţie este obligatorie în toate spaţiile (fie ele deschise sau închise), se lucrează în ture (pentru a se asigura distanţare fizică), iar la intrarea în schimb se face termoscanarea angajaţilor. Focarul de la şantierul naval nu este din păcate singurul din Galaţi.

Autorităţile monitorizează comuna Toflea (singura localitate din judeţ care a fost în carantină complet) şi Spitalul Judeţean unitate medicală care se confruntă cu grave probleme din cauza infectării personalului. Luni, în spital erau 145 de cadre medicale infectate cu virusul Sars-Cov-2, relatează ADEVĂRUL.

Focar de Covid-19 la cel mai mare şantier naval din România. Aproape 100 de angajaţi s-au îmbolnăvit

În prezent sunt sub tratament 43 de persoane, în vreme ce 51 au fost declarate între timp ca fiind vindecate. Un angajat al Damen Galaţi a murit din cauza Covid-19. Compania a luat măsuri drastice de distanţare fizică a angajaţilor.

 

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

One thought on “Focar de Covid-19 la cel mai mare şantier naval din România. Aproape 100 de angajaţi s-au îmbolnăvit

Lasă un răspuns

Top