va aflati aici:
Home > Actualitate > Falși angajați Apa Canal S.A. bat la ușile gălățenilor

Falși angajați Apa Canal S.A. bat la ușile gălățenilor

După ce a devenit un adevărat centru naţional al escrocheriilor prin metoda „Accidentul”, Galaţiul surprinde cu o nouă metodă de ţeapă. De data aceasta este vorba despre escroci deghizaţi în angajaţi ai societăţii publice de furnizare a apei, care încearcă să obţină de la victime bani sau alte avantaje.

Mai multe astfel de cazuri au fost deja sesizate Poliţiei, iar societatea publică Apa Canal SA Galaţi avertizează că angajaţii săi nu merg la uşile gălăţenilor şi nu solicită niciun fel de date, nu verifică instalaţiile interioare şi nu oferă niciun fel de servicii. Autorităţile le cer celor contactaţi de aşa-zişii angajaţi ai regiei de apă să sune la Poliţie imediat.

Citește și Apă Canal S.A – în top 3 național la atragere de bani europeni

Există suspiciuni că falşii angajaţi ai Apă Canal fac parte dintr-o reţea infracţională specializată şi în fraude bancare şi spargeri de locuinţe, informează ADEVĂRUL.

O nouă formă de escrocherie apărută la Galaţi: falşii angajaţi de la regia de apă care îţi „vidanjează” banii din portofel

Mai multe astfel de cazuri au fost deja sesizate Poliţiei, iar societatea publică Apa Canal SA Galaţi avertizează că angajaţii săi nu merg la uşile gălăţenilor şi nu solicită niciun fel de date, nu verifică instalaţiile interioare şi nu oferă niciun fel de servicii.

 

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top