va aflati aici:
Home > Politica > Europarlamentare: PSDiștii brăileni nemulțumiți de poziția lui Dan Nica pe liste

Europarlamentare: PSDiștii brăileni nemulțumiți de poziția lui Dan Nica pe liste

PSD-istul Francisk Chiriac, preşedintele Consiliului Judeţean Brăila, și-a exprimat public nemulțumirea față de poziția gălățeanului Dan Nica pe listele de candidați la Parlamentul Europei. Acesta a dorit să evidenţieze că europarlamentarul gălăţean Dan Nica este cel care a “văduvit” Brăila de o mie de hectare pe vremea Guvernului Adrian Năstase. Nica ocupă poziţia 5 (poziție eligibilă) în timp ce propunerea social-democraţilor brăileni, Carmelia Bălănică, abia locul 17. Deasemenea președintele CJ Brăila nu s-a ferit să îşi manifeste aprecierea legată de faptul că fostul său coleg de partid, deputatul Mihai Tudose, ocupă poziţia 3 pe lista Pro România, și acesta este considerat mai dispus să suțină în fața Europei proiectele comune Galați-Brăila.

“Avem şi noi o colegă pe locul 17, la fel cum avem şi un europarlamentar care a făcut foarte mult “bine” Brăilei pe locul 5. Va fi destul de complicată alegerea, dar până la urmă brăilenii aleg. Să vedem dacă oamenii vor uita de mia de hectare, dacă vor uita anumite subiecte pe care Galaţiul întotdeauna a pus frână. Vă spun că în continuare voi lupta (n.r. – pentru Asociaţia Intercomunitară “Dunărea de Jos”) şi că sunt unul dintre artizani. Şi acum am acordul de asociere cu propunerile acelea ale mele, care a rămas undeva între pilonii podului. Mă refer la Galaţi şi Brăila.” a declarat Francisk Chiriac pentru Obiectiv-Vocea Brăilei.

Europarlamentare. Chiriac încântat de poziţia fruntaşă a lui Mihai Tudose pe listele Pro România

preşedintele CJ Brăila, PSD-istul Francisk Chiriac, a ţinut să îi ureze sănătate fostului său coleg Mihai Tudose, după ce acesta a suferit, marţi, un infarct şi a fost internat la spital în Bucureşti * Chiriac a apreciat şi faptul că pe listele Pro România la alegerile Europarlament

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

One thought on “Europarlamentare: PSDiștii brăileni nemulțumiți de poziția lui Dan Nica pe liste

Lasă un răspuns

Top