va aflati aici:
Home > Actualitate > Disponibilizări masive pe Şantierele Navale Damen din Galaţi şi Mangalia

Disponibilizări masive pe Şantierele Navale Damen din Galaţi şi Mangalia

Potrivit liderului de sindicat din Şantierul Naval Damen Galaţi, Pavel Stelian, ar fi vorba despre 600 de salariaţi din şantierul gălăţean, liderul de sindicat precizând că de mâine, 06 august se reiau şi negocierile Contractului Colectiv de Muncă întrerupte în urmă cu o lună şi jumătate din cauza pandemiei de COVID-19. În acest cobtext, reiese că din Şantierul din mangalia vor fi disponibilizaţi 270 de navalişti.

”Nu excludem posibilitatea ca şi alte schimbări organizaţionale să se dovedească a fi necesare. Toate sunt măsuri dificile, cu impact atât asupra afacerii noastre de familie, cât şi asupra angajaţilor noştri. Cu toate acestea, schimbările sunt necesare pentru a putea menţine un climat sănătos în companie şi a beneficia de bunele perspective ale proiectelor potenţiale pe termen lung din diverse sectoare ale pieţei construcţiilor şi reparaţiilor de nave”, se mai arată în comunicatul de presă al Grupului Damen, relatează MONITORUL DE GALAȚI.

Întreaga știre aicihttps://www.monitoruldegalati.ro/stirea-zilei/disponibilizari-masive-pe-santierele-navale-damen-din-galati-si-mangalia.html

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top