va aflati aici:
Home > Actualitate > Direcţia de impozite şi taxe din cadrul Primăriei Galaţi şi-a suspendat activitatea cu publicul

Direcţia de impozite şi taxe din cadrul Primăriei Galaţi şi-a suspendat activitatea cu publicul

Direcţia de impozite, taxe şi alte venituri locale din cadrul Primăriei municipiului Galaţi informează că îşi suspendă temporar câteva dintre activităţile cu publicul ca urmare a măsurilor ce se impun după confirmarea unui caz de infectare cu Covid 19 în rândul angajaţilor. ”Nu se vor putea depune documente pentru înregistrarea şi radierea imobilelor, sunt suspendate activităţile de depunere a declaraţiilor pentru taxa de habitat şi cele de depunere a cererilor de transfer auto. Pentru depunerea acestor documente, solicitanţii au la dispoziţie adresa electronică impozitpf@primariagalati.ro”, precizează reprezentanţii Primăriei Galaţi, relatează ADEVĂRUL.

Direcţia de impozite şi taxe din cadrul Primăriei Galaţi şi-a suspendat activitatea cu publicul după ce un angajat a fost confirmat cu COVID-19

Direcţia de impozite, taxe şi alte venituri locale din cadrul Primăriei municipiului Galaţi informează că îşi suspendă temporar câteva dintre activităţile cu publicul ca urmare a măsurilor ce se impun după confirmarea unui caz de infectare cu Covid 19 în rândul angajaţilor.

 

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top