va aflati aici:
Home > Actualitate > Detaliile oferite de autorități despre mortul din Galați cu numărul 400, ucis de coronavirus

Detaliile oferite de autorități despre mortul din Galați cu numărul 400, ucis de coronavirus

„Femeie, 62 ani din judeţul Galaţi (om al străzii). Se prezintă în UPU a Spitalului Judeţean de Urgenţă Galaţi în data de 06.04.2020 cu simptome respiratorii şi se recoltează probe pentru COVID-19. Se izolează în izolator apoi este internată în Spitalul Judeţean de Urgenţă-Boli Infecţioase. Rezultat pozitiv pe data de 06.04.2020. Decedata pe data de 11.04.2020. Comorbidităţi: Boală autoimună, HTA, obezitate”, scrie în raportarea Grupului de Comunicare Strategică.

Conform statsticilor, acesta este decesul cu numărul 400 în plan naţional, în timp ce la Galaţi sunt consemnate 16 decese. Angajaţii DSP au declanşat o anchetă epidemiologică pentru a stabili cu cine a intrat în contact persoana fără adăpost, informează ȘTIRI PE SURSE.

CAZ CIUDAT: DETALIILE oferite de autorități despre mortul cu numărul 400, ucis de coronavirus

Publicat: Sursa foto: cdnuploads.aa.com.tr Caz ciudat, în România. Autoritățile vin cu detalii neștiute despre victima cu numărul 400, ucisă de coronavirus. Este vorba de un om al străzii din Galați, cu multe probleme de sănătate. Potrivit autorităţilor, femeia de 62 de ani a ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Galaţi pe 6 aprilie.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top