va aflati aici:
Home > Actualitate > Descinderi DIICOT în 38 de locaţii din Galaţi şi Brăila. 90 de indivizi, săltaţi de acasă şi duşi la audieri

Descinderi DIICOT în 38 de locaţii din Galaţi şi Brăila. 90 de indivizi, săltaţi de acasă şi duşi la audieri

Joi, 28 noiembrie 2019, încă de la primele ore ale dimineţii, poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii au făcut simultan descinderi în imobile deţinute de membrii unei reţele de traficanţi de droguri din Galaţi, Brăila şi Bucureşti.  În total, s-au efectuat 38 de percheziţii, iar cu acestă ocazie au fost puse în aplicare peste 90 de mandate de aducere, emise pe numele membrilor grupului infracţional organizat. La acţiunea participă poliţiştii din cadrul BCCO Galaţi – Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Brăila, sub coordonarea procurorilor DIICOT – B.T. Brăila, împreună cu luptători ai S.I.A.S., informează ADEVĂRUL.

Descinderi DIICOT în 38 de locaţii din Galaţi şi Brăila. 90 de indivizi, săltaţi de acasă şi duşi la audieri

Oamenii alegi au descins, joi, 28 noiembrie 2019, la primele ore ale dimineţii, în nu mai puţin de 38 de locaţii din cele două judeţe, precum şi în Bucureşti. Alte 42 de percheziţii au avut loc ieri în 42 de locaţii din Buzău şi Bucureşti, într-o cauză conexă.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top