va aflati aici:
Home > Eveniment > “Demnitate”, o piesă de teatru de excepție, miercuri la Galați

“Demnitate”, o piesă de teatru de excepție, miercuri la Galați

Miercuri, 17 aprilie 2019, ora 19.00, va avea loc la Casa de Cultură a Sindicatelor Galați piesa de teatru “Demnitate”, în regia autorului, actorului, dramaturgului și regizorului spaniol Ignasi Vidal, cu o distribuție de excepție : Marius Manole și Șerban Pavlu, prezentată de Teatrul Avangardia.

CE TRADEZI: PRIETENUL SAU IDEALURILE?
Doi prieteni. Doi politicieni. Doi barbati care au parcurs un drum lung impreuna. Si un moment de rascruce.
Puterea, prin iminenta ei proximitate, ii transforma, indepartandu-i in mod periculos unul de altul. Mastile incep sa cada. Tensiunea atinge cote electrizante.
Dupa succesul fulminant in Spania si mai multe tari din America Latina, dupa ce la Bucuresti a ajuns sa fie cel mai bine vandut spectacol de teatru din stagiunea 2017/2018, dupa selectii in 5 festivaluri nationale de teatru intre care si Festivalul National de Teatru – FNT 2018, Demnitate ajunge pe 17 aprilie la Galati la Casa de Cultura a Sindicatelor.
In regia autorului – Ignasi Vidal – si cu o distributie de zile mari: Marius Manole si Serban Pavlu.
Demnitate este un thriller pasionant despre prietenie, ambitie politica si loialitate.

„Tocmai am iesit de la spectacol. Inca mai simt fiori pe sira spinarii. Cred ca si ceilalti spectatori. Am aplaudat de ma dureau palmele.” – Moise Guran (via Facebook)

Mai multe detalii puteți afla pe pagina de facebook a evenimentului :

Galati: Demnitate cu Marius Manole si Serban Pavlu

Comedy event in Galati, Romania by Teatrul Avangardia and 4 others on Wednesday, April 17 2019 with 1.1K people interested and 132 people going.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top