va aflati aici:
Home > Educatie-Cultura > Cursanții Universității Junior își expun lucrările

Cursanții Universității Junior își expun lucrările

De la ora 18.00 în holul central al Universității cursanții Universității Junior își expun desenele, picturile, dar și lucrările de artă digitale. Lucrările de artă au fost diverse, ilustrănd regi și zâne, personaje fantastice sau portrete reinterpretate și … abstracte. Expozanții au fost premiați la final cu diplome, aplauze și aprecierea participanților.

Universitatea Junior este o inițiativă a Universității „Dunărea de Jos” prin Departamentul de Fromare Continuă și Transfer Tehnologic începând cu acest an, 2019. Acest proiect urmărește să adune copii din învățământul preuniversitar interesați de domenii precum desen, grafică, programare, jocuri pe calculator sau modelarea 3D. Cursul este împărțit în mai multe module: primul se numește „Grafică tradițională”, al doilea „Artă digitală”. Un modul are 12 săptămâni și este atestat la final cu un certificat, informează REALITATEA DE GALAȚI.

Cursanții Universității Junior își expun lucrările

Grafica și arta digitală nu mai sunt un mister pentru cei mici. Cursanții Universității Junior își expun lucrările azi. De la ora 18.00 în holul central al Universității cursanții Universității Junior își expun desenele, picturile, dar și lucrările de artă digitale. Lucrările de artă au fost diverse, ilustrănd regi și zâne, personaje fantastice sau portrete reinterpretate și …

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top