va aflati aici:
Home > Actualitate > CORONAVIRUS | Galați: Paturile de la ATI, unite ca să încapă mai mulți pacienți

CORONAVIRUS | Galați: Paturile de la ATI, unite ca să încapă mai mulți pacienți

Cadrele medicale de la Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean din Galați, rezervată bolnavilor de Covid-19, au fost nevoite să unească paturile, așa încât să încapă mai mulți pacienți testați pozitiv pentru noul coronavirus în saloane.

Mai mult, medicii au precizat că nu știu ce vor trebui să facă dacă numărul pacienților va continua să crească în același ritm, scrie rfi.ro.

În prezent, în secție, sunt 14 paturi.

„Vedem cum facem cu pacienții, sunt 14 acum la secția Covid, mai vine un pacient care a fost operat, vor fi 15. Nu avem ce face, unim paturile, bine că nu sunt toți intubați. Doar opt sunt intubați. Nu știu ce se va întâmpla, dar fizic nu putem să avem mai mult de 18 pacienți. Mai mulți, înseamnă că o să intrăm peste secția non Covid, dar nu-i bine. Acum în spital sunt 520 de pacienți, iar la secția ATI sunt 36 de pacienți. Acolo avem 45 de locuri”, a declarat directorul Spitalului Județean, informează B1.ro.

CORONAVIRUS | Galați: Paturile de la ATI, unite ca să încapă mai mulți pacienți | B1.ro

Cadrele medicale de la Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean din Galați, rezervată bolnavilor de Covid-19, au fost nevoite să unească paturile, așa încât să încapă mai mulți pacienți testați…

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top