va aflati aici:
Home > Actualitate > CORONAVIRUS | Galați: Masca de protecție, obligatorie în anumite locații

CORONAVIRUS | Galați: Masca de protecție, obligatorie în anumite locații

În Galați, în intervalul orar 16.00 – 23.00, masca de protecție pentru prevenirea răspândirii pandemiei de Covid-19, este obligatorie pe faleza Inferioară și Superioară, Promenada Bl. P1 – P12, 4. Parc Spicul, parc Romarta Veche, parc Grădina Publică, parc Eminescu, parc Viva, Promenada Potcoava de Aur, parc Şahişti Ţiglina 1, parc Şahişti M19, parc Şahişti M39, parc Cloşca, platoul Sala Sporturilor, parc Turn TV și strada Brăilei.

De asemenea, în intervalul orar 07.00 – 18.00, masca este obligatorie în Piaţa Centraţă, Piaţa Ţiglina 1, Piaţa Micro 17, Piaţa Micro 19, Piaţa Micro 39 și Piaţa Basarabiei.

În Talcioc, masca de protecție este impusă în intervalul orar 07.00 – 13.00, iar în stațiile de transport în comun aceasta este obligatorie în intervalul orar 07.00 – 22.00, informează B1TV.

CORONAVIRUS | Galați: Masca de protecție, obligatorie în anumite locații. Unde și când trebuie purtată | B1.ro

Masca de protecție purtată pentru prevenirea răspândirii pandemiei de coronavirus va deveni, de la 1 august, obligatorie în anumite locații din spațiile deschise. Astfel că, Comitetul Local pentru Situaţii de Ur…

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top