va aflati aici:
Home > Economie > Cine sunt cei mai bogaţi oameni de afaceri din Galaţi. Două firme locale sunt în primele 20 din România

Cine sunt cei mai bogaţi oameni de afaceri din Galaţi. Două firme locale sunt în primele 20 din România

Noua ediţie a topului Forbes România, deşi nu conţine surprize de proporţii, scoate în evidenţă succesul tot mai mare a două firme din Galaţi, care au reuşit, prin extinderea lor la nivel naţional şi chiar internaţional să intre în top 20, ceea ce înseamnă că au o importanţă strategică pentru economia românească. Din capul locului trebuie spus că topul nu include două afaceri foarte mari din Galaţi – combinatul siderurgic Liberty şi şantierul naval Damen – afaceri considerate transnaţionale, drept urmare lăsate deoparte la întocmirea clasamentului naţional, relatează ADEVĂRUL.

Cine sunt cei mai bogaţi oameni de afaceri din Galaţi. Două firme locale sunt în primele 20 din România

Noua ediţie a topului Forbes România, deşi nu conţine surprize de proporţii, scoate în evidenţă succesul tot mai mare a două firme din Galaţi, care au reuşit, prin extinderea lor la nivel naţional şi chiar internaţional să intre în top 20, ceea ce înseamnă că au o importanţă strategică pentru economia românească.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top