va aflati aici:
Home > Actualitate > Chirurgul vedetelor, gălățeanul Călin Doboș, prins în timp ce încerca să fugă din ţară pentru a scăpa de închisoare

Chirurgul vedetelor, gălățeanul Călin Doboș, prins în timp ce încerca să fugă din ţară pentru a scăpa de închisoare

Medicul estetician Călin Doboş, condamnat, vineri, la trei ani de închisoare cu executare pentru ucidere din culpă, victima fiind o pacientă, a fost prins în timp ce încerca să părăsească ţara pe la punctul de trecere a frontierei Nădlac II.  El a fost predat, în primă fază, Poliţiei din Arad, după care au început procedurile pentru executarea sentinţei.

Călin Doboş a fost condamnat, vineri, de Curtea de Apel Galaţi, la trei ani de închisoare cu executare şi interdicţia de a exercita profesia pentru o perioadă de patru ani, într-un dosar în care a fost trimis în judecată pentru ucidere din culpă, în urma decesului unei femei de 37 de ani din Galaţi.  Acesteia medicul i-a făcut o liposucţie într-o clinică privată din Galaţi, la acel moment, Călin Doboş fiind specializat în chirurgie maxilo-facială. La acel moment, rudele femeii au acuzat că aceasta a murit după ce a suferit, în timpul intervenţiei făcute de Doboş, mai multe perforaţii ale intestinului. În primă instanţă, Călin Doboş a fost achitat de Judecătoria Galaţi în acest dosar, informează ADEVĂRUL.

Chirurgul vedetelor, prins în timp ce încerca să fugă din ţară pentru a scăpa de închisoare. A fost condamnat definitiv pentru moartea unei paciente

Medicul Călin Doboş a fost condamnat, vineri, la trei ani de închisoare cu executare pentru ucidere din culpă a unei pacienta care s-a prezentat la cabinetul lui pentru o liposucţie. El a fost prins, sâmbătă, în timp ce încerca să părăsească ţara pe la Nădlac. A fost reţinut şi va fi dus în penitenciar.

 

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top